dijous, 21 de gener del 2010

Windows Movie Maker

En la última sessió del dia 18 de Gener del 2010, la classe va consitir en la explicació sobre el funcionament del programa de realització de vídeos anomenat Windows Movie Maker.
A partir d'uns elements que ens han facilitat, com ara una imatge, un video i so o música, ens han ensenyat a produir un petit muntatge videogràfic fent servir totes les eines possibles. Hem après a insertar títols en les imatges, a tallar el video i la música i a introduir les traslacions de les diapositives o entre les imatges en el moment desitjat.
A continuació, mentre la resta de companys treballaven amb el material i feien el seu muntatge, anavem presentant les presrntacions fetes amb Power Point del dia anterior en les quals s'hi tenia que haver afegit fotos, música, videos i traslacions entre diapositives.
Per acabar dir que crec que aquesta classe ha set molt beneficiosa per a tot l'alumnat que no sabia utilitzar aquest tipus de programa ja que d'aquesta manera disposaran de més recursos a l'hora d'efectuar el treball final del bloc.

1 comentari:

  1. Nuna, que bo!! jo també havia triat la imatge de la margarida. Després he editat el blog i la he canviat per un altre, tens molt bon gust, era la més maca. Demà tindràs sort!!
    un petó

    ResponElimina